Connect, enkelt og vennlig.

Med Connect får du et kraftig samarbeidsverktøy som stimulerer elever og lærere til samhandling. Connect blir også harddisken til din iPad. Nå kan du lagre direkte fra Pages til privat område på Connect. Herfra kan du dele med de andre brukerne, og innlevering av oppgaver har aldri vært lettere. Vi har hatt et klart mål om at det skal være enkelt å bruke Connect, så enkelt at det ikke skal være nødvendig med kurs. Så er vi opptatt av at elevene skal ha et trygt sted å utfolde seg – uten at noen bygger profil rundt deres aktiviteter.
Framfor alt har vi hatt mål om å gi skolene et verktøy hvor elever og lærere kan samarbeide på en måte som stimulerer til læring. Connect passer utmerket også i andre organisasjoner.
Connect har en rekke nyttige vertøy som vi vet at dere vil sette pris på. Vi har laget et blad som på en enkel og grei måte beskriver hva du får med Connect. Det finner du her.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] har spesialisert seg på å implementere iPad som læringsverktøy. RIKT har skapt Connect for å hjelpe de mobile plattformene å oppfylle kravene til lagring og deling. Med Connect kan […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.