, , ,

Hva skjer med bloggen, har RIKT kastet hansken?

Erling i full fart sammen med 4. klasse. Implementering av iPad

He, he – skjønner godt at du spør. Nei det er heller tvert imot. Tross at vi har tatt inn noe mer mannskap enn det som vi har hatt før, så har vi det rett og slett for travelt for tiden til å kunne følge opp med blogg som vi gjorde tidligere. Dette er noe som jeg savner ettersom det er svært morsomt og givende å ha den nærheten til brukerne som dette gir. Vi jobber nå med å få inne flere medarbeidere slik at tid igjen kan frigis til å holde kontakt med brukerne gjennom bloggen. Så satser vi også på å få inn flere skribenter til å dele sine erfaringer med iPad som verktøy.
Som sagt har denne høsten vært preget av høy aktivitet. Vi har startet opp flere skoler med iPad, både grunnskoler og videregående. Vi har også levert seminarer og kurs til kommuner som har valgt å satse på iPad. Stadig nye kommunestyrer velger nå å distribuere dokumentene til iPad i stedet for som før pr post. Besparelsene er store både økonomisk og for miljøet. Ikke minst gir dette en smidighet til politikerne som gjør at de ikke lengre savner papirdokumentene. Her har RIKT utviklet en løsning som har fått svært god mottagelse blant kommunene.
Så har RIKT utviklet et sosialt nettverk for skolene – Connect. Det er en variant av det som vi tilbyr kommunene. Dette støtter selvsagt opplasting av dokumenter fra iOS plattformen så vel som alle andre plettformer. Mottakelsen har vært svært bra.
RIKTs medarbeidere er også de første i Norge som har blitt sertifisert for Apple Profesional Development. Dette skjedde for noen uker siden i London.
Sist men ikke minst har vi deltatt på konferanser. Noen ganger i egen regi, men også på oppdrag for Apple, både i inn og utland.

Denne måneden har mengden kurs vært overkommelig, mens antall møter med kunder som vurderer å satse på iPad har gått opp. Naturlig ettersom man planlegger våren.

Så, vi sover da altså ikke, og jeg håper å kunne komme sterkere tilbake på bloggen i nær framtid!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.