, ,

Nyhet? PDF for iPad

Adobe Create PDF, noe du trenger?

Jeg stoppet opp midt i svevet da jeg så at Adobe hadde lansert Adobe Create PDF. Duverden skal jeg nå også kunne redigere PDF på iPaden, herlig! Men der ble jeg blå. Appen fra Adobe gjør ikke annet enn å konvertere dine dokumenter fra f.eks Word til PDF. Og hvem trenger et eget program for å gjøre slikt? Det blir et ekstra unødvendig ledd, for ikke å snakke om at du kaster bort 70 kroner.
Hvordan kan du uttale deg så skråsikkert, lurer du. Vel, jeg må innrømme at det ikke er ofte jeg skriver om apper som jeg ikke har testet selv, men denne gangen tar jeg sjansen. Når jeg skummer gjennom beskrivelsen av appen ser jeg ikke noe som er spesielt.

Lagre PDF direkte fra Pages og en rekke andre apps på din iPad

Som du sikkert er kjent med kan du fra mail og en rekke andre applikasjoner på din iPad, velge «åpne i». Dersom du kjøper Adobe Create PDF kan du nå velge å åpne ditt dokument her. Så vil appen konvertere til PDF som du kan distribuere videre – f.eks gjennom mail. Men dette er ikke noe nytt! Dersom du har et minimum av applikasjoner på din iPad, så som Pages, har du kunnet gjøre dette hele tiden – og det direkte fra appen! Det er verdt å merke seg at Pages koster det samme, og da har du en knall tekstbehandler i tillegg. Her kan du lese omtale av Pages.
Det er ubegripelig for meg hva Adobe har tenkt på med lanseringen av denne appen – annet enn kynisk å skumme et uvitende marked. Styr unna!

Og du, dersom du liker/ikke liker denne posten så marker det øverst på siden. Da hjelper du andre til å finne fram lesverdig innhold. Og så er det en oppmuntring til oss om å fortsette å fore deg med stoff 😉

Hele denne posten med alt innhold er laget på iPad og lastet opp til server direkte fra iPad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.